Keuken plaatsen

Timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf



Keuken plaatsen of verbouwen?

Aannemersbedrijf van Houten en Co is gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en zorgt ervoor dat een keuken vakkundig wordt geplaatst. Als aannemer kunnen wij ook bijkomende verbouwingswerkzaamheden geheel voor u uitvoeren zoals aanpassingen aan de elektra, tegelwerk of een nieuw plafond.

Meer over keukens
Voorbeeld van een geplaatst keuken
Badkamer of ander sanitair plaatsen, verbouwen

Badkamer aan vernieuwing toe?

Een badkamer plaatsen/verbouwen is een tijdsintensieve en vaak kostbare onderneming. Belangrijk is dan natuurlijk dat het plaatsen van de badkamer dan ook naar alle tevredenheid gebeurd.
Het plaatsen van badkamers is voor aannemersbedrijf van Houten en CO een alledaagse bezigheid en verbouwingen worden dan ook vakkundig uitgevoerd. Ook voor problemen met uw huidige badkamer kunnen wij worden ingezet.

Meer over badkamers

Toilet aan vernieuwing toe?

Veel mensen kiezen ervoor om hun staande toilet te vervangen voor een hangend of zwevend toilet. Hiervoor zijn aanpassingen nodig aan de riolering en vaak ook aan het leidingwerk.
Ook andere werkzaamheden aan het toilet zoals het tegelwerk, het plaatsen van een fontein of verlaagd plafond met verlichting kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Meer over toiletten
Toilet of ander sanitair plaatsen, verbouwen
Dakkapel onderhoud of vervanging

Dakwerkzaamheden, dakrenovatie of dakonderhoud

Is uw dak aan vernieuwing toe, heeft u last van lekkage of wilt u juist het dak laten isoleren? Ook hiervoor kunt u bij aannemersbedrijf van Houten en Co terecht. Door onze ervaring kunnen wij overweg met vrijwel alle typen en soorten daken.
Hiernaast kunnen wij ook worden ingezet voor plaatsen van een dakraam of een dakkapel. Hierbij kunnen wij voorzien in het timmerwerk, de isolatie en de overige afwerking die nodig is aan de binnenzijde.

Meer over dakrenovatie

Timmerwerk binnen of buiten uw huis

Als timmerbedrijf kunnen wij worden ingezet voor vrijwel alle timmerwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden binnen of rondom uw woning. Of het nu gaat om het plaatsen van een uitbouw of opbouw, of werkzaamheden zoals het vervangen van deuren/kozijnen (zowel hout als kunststof) of sloten vaak kunnen wij u hiermee helpen.
Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer over timmerwerk
Algemeen onderhoud binnen of buiten uw huis

Diverse verbouwingen

Keuken verbouwen

Voorbeeld van geplaatste ikea keuken

Badkamer verbouwen

Nieuwe badkamer en sanitair

Toilet verbouwen

Toilet geplaatst onder dakkapel

Badkamer verbouwen

Voorbeeld van geplaatste badkamer

Verbouwd toilet

Voorbeeld van recent geplaatst toilet

Dak renovatie, lekkage verhelpen

Gerenoveerd dak met lood

Geplaatst toilet

Plaatsing hangend toilet

Keuken verbouwen, plaatsen

Voorbeeld van recent geplaatste keuken