Tuin aanleg en bestrating

TuinenEen mooi afgewerkte tuin

Een tuin kan verschillende functies hebben. Zo kunt u onder andere een bestraat terras nemen waar u lekker van de zon kunt genieten, of juist een grasveld waar de kinderen op kunnen spelen. Om de tuin helemaal af te maken kunt u door aannemersbedrijf van Houten en Co ook een vijver aan letten leggen.

Tuin met bestraatte cirkel aangelegd door aannemersbedrijf van Houten en Co
Bestrating met grind

Bestraten van een tuin of terras

Ieder heeft zijn eigen smaak wat betreft het uiterlijk van een tuin of terras. Zo kan er worden gekozen voor grote stenen voor een robuuste/ grove uitstraling of juist voor kleinen stenen voor een meer verfijnde uitstraling. De kleur van de stenen is bepalend voor het totale uiterlijk van de tuin. Houdt u meer van klassiek of modern? Aannemersbedrijf van Houten en Co kan in overleg met u bestraten in verschillende stijlen. Als aannemersbedrijf adviseren wij u graag met het nemen van uw beslissing.

Een vijver aan laten leggen?

Een vijver is een mooie aanvulling op uw tuin. Een vijver aanleggen brengt veel met zich mee. Bijvoorbeeld: Wat voor vijver wilt u? Een vooraf gevormde bak of uw eigen gewenste vorm? In overleg kunt u kiezen voor verschillende soorten afwerkingen. Een bovengrondse vijver met metselwerk rondom of een vijver met flackstones rondom? Aannemersbedrijf van Houten en Co kan dit voor u regelen. ook regelen wij als aannemersbedrijf het graafwerk en het afvoeren van de overige aarde voor u.

Vijver aanleg
Geplaatste schutting

Een schutting of vlonder plaatsen?

Vlonders kunnen een alternatief zijn voor bestrating, ook de combinatie van bestrating en een houten vlonder kan erg fraai zijn. Met vlonders kunt u gemakkelijk een aparte en sfeervolle hoek creëren. Een schutting zorgt ervoor dat uw tuin of plaats uw eigen afgelegen plekje wordt waar u ongestoord kunt genieten. Heeft u een rechte tuin of is uw tuin aflopend? Aannemersbedrijf van Houten en Co kan voor u op een mooie en nette manier een schutting plaatsen. Ook voor advies kunt u bij ons terecht.

contact

Voorbeelden van tuinen

Bestraatte voortuin met grindbak en looppad naar achtertuin

Bestraatte voortuin met grindbak

Bestrating rondom het tuinhuis

Bestrating rondom het tuinhuis

Bestraat terras, schutting en vijver

Bestraat terras, schutting en vijver

Hoekafwerking van het terras

Hoekafwerking van het terras

Bestraat looppad

Bestraat looppad