Toilet plaatsen

Toilet plaatsenVoor een heerlijk fris toilet

Bij het plaatsen van een toilet komt meestal meer kijken dan alleen het vervangen van de toilet pot. Vaak is de hele toilet ruimte aan verfrissing toe en wil men ook nieuwe tegels en een nieuwe wastafel. Ook worden er steeds vaker zwevende toiletten geplaatst waarvoor ook het leidingwerk en het riool moet worden aangepast. Aannemersbedrijf van Houten en Co is gespecialiseerd in het plaatsen van toiletten en andere sanitair en zorgen ervoor dat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Geplaatst inbouw toilet
Verwijderen van het oude toilet

Het verwijderen van de oude toilet

Het verwijderen van de oude toilet en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken nemen wij volledig voor u in handen. Wij verwijderen niet alleen het oude toilet, maar zorgen ook voor het verwijderen van de oude tegels en dergelijke. Tevens zorgen wij hierbij voor het afvoeren van het puin en zorgen hierbij voor minimale overlast.

Voorbereidingen en het plaatsen van het toilet

Voordat de toilet wordt geplaatst worden de nodige voorbereidingen getroffen. Hierbij moet worden gedacht aan aanpassingen de elektra, afvoer, leidingwerk etc.
Bij het maken van aanpassingen maken wij als aannemersbedrijf uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en waar nodig vochtwerend. Indien er nog gebruik wordt gemaakt van een oude eterniet riolering of lood leidingen kunnen wij deze ook gelijk vervangen door materialen met een langere levensduur.
Tip: stem van te voren de hoogte af waarop de toiletpot moet worden geplaatst. Dit na plaatsing niet eenvoudig meer aan te passen.

Toilet of ander sanitair plaatsen
Plaatsen van het hangende toilet

De afwerking van het toilet

De gehele toilet ruimte kan door ons worden afgewerkt. Wij kunnen zorgen voor het tegelwerk, stucwerk, het plaatsen van de fontein met kraan en het plaatsen van toilet accessoires zoals een toiletrolhouder.
Als aannemersbedrijf kunnen wij hiernaast natuurlijk ook zorgen voor andere aanpassingen zoals het bouwen van een een verlaagd plafond met spotjes of het plaatsen van een nieuwe toiletdeur en dorpel.

Het verbouwde toilet!

In tientallen jaren hebben wij als aannemersbedrijf diverse relaties opgebouwd met sanitair- en tegelleveranciers. Vaak krijgen wij bij deze leveranciers een korting die niet voor particulieren beschikbaar is. Mocht u ervoor kiezen om door ons de toilet te laten verbouwen, dan kunnen wij u laten meedelen in deze kortingen. Tevens kunnen wij door onze ruime ervaring met verschillende typen en merken ook vaak een passend advies geven.
Heeft u plannen om uw toilet te laten verbouwen of een geheel toilet te laten plaatsen, dan kunt altijd contact met ons opnemen.

contact
Toilet of ander sanitair plaatsen

Voorbeelden van andere toiletten

Inbouw toilet in badkamer, zwevend toilet

Inbouw toilet geplaats in een badkamer

Hangend toilet onder schuine wand, zwevend toilet

Hangend toilet onder schuine wand

Hangend toilet betegeld met kiezels, zwevend toilet

Hangend toilet met kiezels betegeld

Hangend toilet betegeld met kiezelstrook, inbouw toilet

Hangend toilet betegeld met kiezel strook