Keuken plaatsen

TimmerwerkWanden en vloeren

Wanden laten plaatsen kan bij timmerbedrijf van Houten en Co in een materiaal naar keuze. Of het nu gaat om een systeemwand, blokkenwand, een wand opgebouwd met gipsplaat of een gemetselde muur, dit alles behoort tot mogelijkheden. Ook voor vloeren kunt u bij ons terecht. Hier voeren wij als timmerbedrijf vrijwel alle werkzaamheden uit, zoals het storten of egaliseren van de vloer. Ook voor de afwerking kunt u ons inzetten zoals voor het plaatsen van een laminaat of houten vloer maar ook lambrisering kan door van Houten en Co worden geplaatst.

Wand geplaatst in badkamer
Plaatsen of onderhoud van deuren, kozijnen en slotenDeuren en kozijnen

Steeds vaker wordt er voor gekozen om kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen strak of met houtnerf worden geleverd. Ook kunnen wij als timmerbedrijf natuurlijk houten kozijnen leveren en plaatsen.
Het plaatsen van dubbelglas kan vaak ook in uw bestaande kozijnen. Hiervoor zijn vaak geen nieuwe kozijnen noodzakelijk en dit scheelt natuurlijk in de kosten.
Een deur hangen is voor ons dagelijks werk. Ook het vervangen van sloten of het toevoegen van inbraakpreventie aan de woning kan door ons worden verzorgd.

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten bieden een praktische oplossing waarbij optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. Als timmerbedrijf kunnen wij een kast op maat maken zodat deze bijvoorbeeld onder een schuine wand worden gerealiseerd onder een dakkapel. Ook plaatsen wij steeds vaker kastenwanden. Dit geeft een mooie aansluiting naar het plafond en de wanden.
Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van de kast. Voorbeelden hiervan zijn spotjes, houtafwerkingen, glasafwerkingen, kleuren, spiegels, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kasten op maat laten maken en inbouwen. Optimaal gebruik van de ruimte op maat gemaakt door timmerbedrijf van Houten en Co
Plafonds kraaldelen, stucwerk, lijsten, gipsplaat, timmerwerk

Plafonds

Een houten plafond uit kraaldelen, een klassiek plafond met lijsten en ornamenten of een systeem plafond het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Ook wordt er bij woniningen met houten vloeren steeds vaker isolatie aangebracht tegen ongewenste geluiden en tegen warmte verlies.

Diverse timmerwerken

Naast de bovenstaande timmerwerken doen wij uiteraard nog veel meer. Vrijwel alle timmerwerken en onderhoudswerken kunt u aan ons timmerbedrijf uitbesteden, van een gehele verbouwing tot het aftimmeren van een kamer op zolder of het maken van verwarmingsombouw op maat.
Heeft u timmerwerkzaamheden of onderhoudswerkzaamheden in het vooruitzicht, dan kunt altijd contact met ons opnemen.

contact
Verwarmingsombouw op maat, radiatorombouw op maat

Voorbeelden van timmerwerk

Kast op maat met verlichting en eigen indeling

Kast uit 4 delen met verlichting

Uitbouw, metselen binnenwand

Tot 2,5 meter is vrij aan te bouwen

Ondiepe verwarmingsombouw/radiatorombouw geplaatst in de hall

Ondiepe verwarmingombouw in de hall