Referenties

Hieronder staan onze belangrijkste referenties. Dit zijn bedrijven waar we vaak door worden ingezet, mee samenwerken en waar wij de afgelopen jaren goede ervaringen mee hebben opgedaan.

Keukenstudio

Keukenstudio Voorschoten

koningin julianalaan 46
2251 EA voorschoten
Website

Van den Hoed

Van Den Hoed Montage

Moerbeistraat 3
2321 DJ Leiden


Klavervos

Klavervos Onderhoudswerken

Rijnsburgersingel 58e
2316 XX Leiden

Samenwerking

Samenwerking voor een succesvolle verbouwing

Een goede samenwerking is van groot belang voor bij elke succesvolle verbouwing.

 

Door de keukenstudio worden wij vaak ingezet voor het plaatsen of vernieuwen van keukens. Met Van den Hoed Montage en Klavervos Onderhoudswerken wordt vaak samengewerkt om klussen met meer mankracht in een kortere tijd te kunnen klaren.

Ook onze referenties leveren kwaliteit, zijn betrouwbaar en afspraken worden nagekomen. Inmiddels hebben wij met onze referenties een goed verleden en een uitstekende samenwerking opgebouwd.

links

Reacties

Bedankt voor het plaatsen van onze keuken en nieuwe badkamer! Wij zijn meer dan tevereden met het resultaat! We hebben tijdens de verbouwing zeer goed advies gekregen en er is heel hard gewerkt!
-Marijke en Mark

Wij hebben onze keuken laten zetten door Peter. Hij is een vakman die heel goed waar hij mee bezig is! Inmiddels heeft hij bij ons ook een nieuwe badkamer en toilet geplaatst met prachtig resultaat.
-Foske en Stefan