Keuken plaatsen of verbouwen

Keuken plaatsenDe keuken laten plaatsen of verbouwen

Bij het plaatsen/verbouwen van een keuken komt meer kijken dan alleen het opstellen van de keukenkasten en een koelkast. Vaak moeten leidingen en afvoeren worden verlegt en zijn er aanpassingen aan de groepenkast nodig. Wij zijn als aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van keukens inclusief alle bijbehorende werkzaamheden en zorgen ervoor dat de keuken op de juiste manier wordt geplaatst. Hiernaast voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden uit.

Geplaatste keuken
Verwijderen van de oude keuken

Het verwijderen van de oude keuken

Het verwijderen van de keuken nemen wij als aannemer volledig in handen. Timmer- en Onderhoudbedrijf Van Houten & Co zorgt voor het verwijderen en het vervoeren van de oude keuken en zorgen dat de overlast hierbij minimaal blijft. Belangrijk hierbij is om even af te stemmen wat er met de oude keuken moet gebeuren. Krijgt deze keuken bijvoorbeeld een tweede leven of kan deze naar de sloop worden gebracht.

Voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken

Voordat de keuken wordt geplaatst worden de nodige voorbereidingen getroffen. Hierbij moet worden gedacht aan elektra, de gasaansluiting, de afvoer, het leidingwerk etc.
Vandaag aan de dag wordt er steeds meer elektrische apparatuur gebruikt in de keuken en deze zijn deze soms van groot vermogen (inductie of zware oven) waarvoor uitbreidingen nodig zijn aan de groepenkast.
Timmerwerkzaamheden zoals het verplaatsen of het zetten van wanden of het plaatsen van een een verlaagd plafond met spotjes, behoort zeker tot de mogelijkheden.

Leidingwerk voor het plaatsen of verbouwen van de Keuken
Plaatsen van de keuken door ons als aannemer

Het plaatsen van de keuken

De keuken wordt vaak aangeleverd in losse onderdelen. Het opbouwen van de keuken vereist dan ook de nodige kennis en ervaring om de keuken tot een mooi geheel op te bouwen. Zo moeten de onderbouwkasten waterpas worden afgesteld zodat er zich geen problemen voordoen bij het plaatsen van het keukenblad.
Van Houten en Co kan verder ook voorzien in het tegelwerk en/of stucwerk, het plaatsen van achterwanden, veegplinten, onderbouwverlichting, verstenbanken, ofwel de complete keuken.

De verbouwde keuken!

Als aannemer hebben wij in tientallen jaren diverse relaties opgebouwd met keuken- en tegelleveranciers. Vaak krijgen wij bij deze leveranciers een korting die niet voor particulieren beschikbaar is. Mocht u ervoor kiezen om de keuken door van Houten & Co te laten plaatsen, dan kunnen wij u laten meedelen in deze korting. Tevens kunnen wij door onze ruime ervaring met verschillende typen en merken ook vaak een passend advies geven.
Heeft u plannen om uw keuken te veranderen of een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen, dan kunt altijd contact met ons opnemen.

contact
Succesvolle keukenverbouwing

Voorbeelden van geplaatste keukens

Landelijke keuken geplaatst

Landelijke keuken

Een gemoderniseerde keuken

Gemoderniseerde keuken

Landelijke keuken geplaatst

Landelijke keuken

Luxe Keuken verbouwd

Vrijstaande oven met betegelde achterzijde