Dakonderhoud of daklekkage

DakonderhoudDakwerkzaamheden, dakrenovatie of dakonderhoud

Een belangrijk onderdeel dat vaak vergeten wordt aan het huis is het dak. Wij zijn als aannemersbedrijf als onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in vrijwel alle werkzaamheden met betrekking tot het onderhouden en vernieuwen van daken. Ook andere dakwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakkapel, dakraam, dakisolatie, dakgoot, dakafvoer, etc kan met een gerust hart aan ons als aannemer worden uitbesteed. Op deze pagina staat een recent uitgevoerde dakrenovatie kort beschreven.

Aannemersbedrijf, onderhoud, renovatie of daklekkage
Aannemersbedrijf, verwijderen van de dakbedekking

Het verwijderen van de dakbedekking

Het verwijderen van de oude dakbedekking en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken nemen wij als aannemer volledig voor u in handen. Bij het verwijderen van de oude dakbedekking wordt het onderliggende dakbeschot gecontroleerd op verslechterde delen en in vele gevallen wordt ook de onderlaag vervangen. Tevens wordt gezorgd voor het afvoeren van het afval dat hierbij ontstaat en zorgen hierbij voor minimale overlast.

Voorbereidingen voor de nieuwe dakbedekking

Voordat de nieuwe dakbedekking wordt geplaatst worden eerste de slechte delen uit het dakbeschot vervangen. Ook kan er naar wens isolatie op het dak worden aangebracht.
De binnenzijde van het dak kan ook worden geïsoleerd. Dit is een aparte handeling die losstaand kan worden uitgevoerd en maakt niet direct onderdeel uit van de dak renovatie. Vooral in oudere woningen kan dit zorgen voor een verbeterd het wooncomfort en een lagere energie rekening.

Aannemer, dakonderhoud, vernieuwen
Plaatsen van de nieuwe dakbedekking

Dakbedekking plaatsen

De dakbedekking wordt vervangen en de naden worden afgewerkt met lood. Het afwerken met lood is veel gebruikte manier in klassieke woningen. Bij schoorstenen worden loketten geplaatst tegen inwatering en kozijnen kunnen worden afgewerkt met lood en een zink wang.
Mordere woningen worden vaak afgewerkt met een volkunstofplaat (bijv. trespa). Dit is onderhoudsvriendelijk, hoeft niet geschilderd te worden en heeft een zeer lange levensduur.

Het gerenoveerde dak is weer als nieuw

Een gerenoveerd dak ziet er niet alleen weer mooi uit maar kan er weer tientalle jaren tegenaan en geeft u geen zorgen meer!
Wilt u uw dak laten renoveren, een dakkapel of dakopbouw laten plaatsen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Door onze ruime ervaring met verschillende typen en merken kunnen wij ook vaak een passend advies geven.

contact
Aannemer, dakbedekking vervangen, onderhoud dak

Voorbeelden van bouwwerken op daken

Dak renoveren

Gerenoveerd dak

Dakbedekking laten plaatsen, vervangen door ons als aannemer

Dak voorzien van nieuwe dakbedekking

Vervangen loketten schoorsteen door ons als aannemer

Schoorstennen zijn voorzien van loketten

Aannemersbedrijf, dak voorzien van nieuwe shingles

Dak voorzien van nieuwe shingles