Badkamer plaatsen, verbouwen

Badkamer plaatsenBadkamer als een pronkstuk van het huis

Bij velen is de badkamer een pronkstuk van het huis. Het is een heerlijk frissen ruimte waar men zich lekker moet kunnen ontspannen. Een badkamer vernieuwen is een hele onderneming die vaak wordt uitbesteedt.
Van Houten en Co is als aannemer gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken en wij zorgen ervoor dat de badkamer door echte vakmensen wordt geplaatst.

Geplaatste badkamer, verbouwing
Verwijderen van een oude badkamer

Het verwijderen van het oude sanitair

Het verwijderen van een badkamer is vaak een hoop werk. Niet alleen het oude sanitair moet worden verwijderd maar ook moeten vaak de oude tegels eraf worden gehaald. Van Houten en Co zorgt er als aannemer ervoor dat het afval dat vrij komt bij het verwijderen van de oude badkamer netjes wort afgevoerd en dat de overlast hiervan minimaal blijft.
Het verbouwen van een badkamer duurt meestal dagen of soms wel weken. Als aannemer zorgen ervoor dat alles wordt afgesloten in de badkamer zodat water en cv in andere plaatsen van het huis gewoon bruikbaar blijft.

Voorbereidingen voor de nieuwe badkamer

Voordat we de badkamer plaatsen worden de nodige voorbereidingen getroffen. Hierbij moet worden gedacht aan het verleggen van de elektra en de afvoer, maar ook aan de nodige aanpassingen van het leidingwerk en het afschermen van vloeren en wanden ter voorkoming van lekkage.
Leidingen in muren worden voorzien van een isolatie mantel en ook de te betegelen wanden worden in veel gevallen voorbehandeld. Ook wordt er uitsluitend met vochtwerende materialen gewerkt voor het behoud van de badkamer.

Toilet of ander sanitair plaatsen
Verwijderen van een oude badkamer

Het opbouwen van de badkamer

Bij het opbouwen van de badkamer wordt gestart met het tegelwerk. Of het nu gaat om standaard tegelwerk of een exotisch wildverband, er kan van alles worden gerealiseerd.
De buitenhoeken zijn hier voorzien voorzien van bijpassende tegelstrips voor een nette strak ogende afwerking.
Na het tegelen worden de voegen worden ingewassen, wordt er afgekit en wordt het sanitair worden geplaatst.

De verbouwde badkamer

In tientallen jaren hebben wij als aannemersbedrijf diverse relaties opgebouwd met sanitair- en tegelleveranciers. Vaak krijgen wij bij deze leveranciers een korting die niet voor particulieren beschikbaar is. Mocht u ervoor kiezen om uw badkamer door van Houten en Co te laten verbouwen, dan kunnen wij als aannemer u laten meedelen in deze korting. Tevens kunnen wij door onze ruime ervaring met verschillende typen en merken ook vaak een passend advies geven.
Heeft u plannen om uw badkamer te veranderen of een geheel nieuwe badkamer te laten plaatsen, dan kunt altijd contact met ons opnemen.

contact
Badkamer of ander sanitair plaatsen, zetten

Voorbeelden van geplaatste badkamers

Aannemer, badkamer verbouwen, badkamer aanleggen

Recent verbouwde badkamer

Aannemer, badkamer betegeld met een combinatie van tegels en kiezels

Tegels en kiezels gecombineerd

Aannemer, luxe badkamer verbouwd met ligbad en toilet

Luxe badkamerverbouwd met ligbad

Aannemer, hangend toilet geplaatst in badkamer

Badkamer voorzien van hangend toilet

Aannemer, wastafel met dubbele spoelbak geplaatst

Wastafel met dubbele spoelbak geplaatst

Aannemer, douchewand betegeld met kiezels en voorzien van drain

Douchewand betegeld met kiezels

Aannemer, wastafel met dubbele spoelbak gezet

Wastafel met dubbele spoelbak