Aannemersbedrijf, aannemer van houten en co, leiden, merenwijk

AannemersbedrijfInzetten als aannemer?

Wij kunnen ook worden ingeschakeld als aannemersbedrijf. Bij een aangenomen klus wordt de exacte prijs bepaald en wordt ervoor gezorgd dat het bouwwerk wordt voltooid binnen het overeengekomen termijn. Als aannemer nemen wij daarbij alle zorgen van u over en richten ons op de coördinatie en realisatie van de bouwactiviteiten.

Aannemer of aannemersbedrijf leiden, merenwijk, voorschoten, den haag
Vertrouwen in aannemer en aannemersbedrijf

Aannemer en vertrouwen

Vertrouwen is voor ons een als aannemer belangrijke factor. Wij streven er dan ook naar om elke klus naar volledige tevredenheid te klaren. Hierbij hebben wij een duidelijk patroon van goed vertrouwen zien ontstaan waarbij wij voor vrijwel alle nieuwe klussen weer opnieuw worden ingezet. Dit vertrouwen draagt bij aan een hele fijne samenwerking.
Referenties

Samenwerking met u als klant

Bij elke verbouwing vinden wij het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt met de klant. Bij vele verbouwingen komen er tijdens het verbouwen onvoorziene zaken aan het licht. Vaak komt dit omdat er tijdens het sloopwerk pas daadwerkelijk in een plafond, wand of vloer kan worden gekeken. Op zo’n moment is het dan ook belangrijk dat er wordt samengewerkt tussen de aannemer en de klant zodat er naar een goede oplossing kan worden gezocht.

Aannemer, een fijne samenwerking tijdens de verbouwing
Aannemersbedrijf en de samenwerking met andere bedrijven

Samenwerking met derden of andere partijen

Bij bouwactiviteiten worden er vaak verschillende bedrijven ingezet voor de verschillende typen verbouwingen. Elk bedrijf heeft immers vaak zijn eigen expertise. Ook het inzetten van andere partijen kunnen wij als aannemer van u overnemen. Door de jaren heen zijn er goede samenwerkingsrelaties met een aantal andere bedrijven opgebouwd.


Diverse verbouwingen

Keuken verbouwen

Voorbeeld van geplaatste ikea keuken

Badkamer verbouwen

Nieuwe badkamer en sanitair

Toilet verbouwen

Toilet geplaatst onder dakkapel

Badkamer verbouwen

Voorbeeld van geplaatste badkamer

Verbouwd toilet

Voorbeeld van recent geplaatst toilet

Dak renovatie, lekkage verhelpen

Gerenoveerd dak met lood

Geplaatst toilet

Plaatsing hangend toilet

Keuken verbouwen, plaatsen

Voorbeeld van recent geplaatste keuken